Solution in certification

Certopu dodeljena nagrada “REGIONALNI BIZNIS PARTNER 2013”

Dragi Naši Poslovni Partneri!

            Drage Naše Koleginice i Kolege!

                        Dragi Moji saradnici!

Sa velikom zadovoljstvom Vas obaveštavam o najnovijem uspehu naše Kompanije, o dobijanju velike Regionalne prestižne nagrade: “REGIONALNI BIZNIS PARTNER 2013”.

Nakon iscrpne analize poslovanja velikog broja kompanija i institucija, na osnovu dobijenih predloga naših poslovnih partnera i rezultata nezavisnih istraživanja tržišta, Međunarodna Komisija je donela konačnu odluku da ove godine nagradu REGIONALNI BIZNIS PARTNER 2013 dodeli kompaniji CERTOP INTERNATIONAL HOLDING KFT. kao jedinoj i najboljoj kompaniji iz Mađarske.

Obrazloženje Komisije: Poslovnu izuzetnost kompanije CERTOP najbolje su prepoznali i ocenili poslovni partneri, a potvrdili rezultati nezavisnih istraživanja.

Konačna odluka doneta je na osnovu analize svih dobijenih rezultata koji su potvrdili da je kompanija CERTOP INTERNATIONAL HOLDING ostvarila dobre poslovne rezultate, poštovala visok stepen profesionalnosti i etičnosti, uvažavala svoje poslovne partnere, klijente i potrošače, i vodila računa o širim društvenim interesima, lokalnoj zajednici i ekološkim imperativima okruženja doprinoseći boljem kvalitetu života i zdravoj životnoj sredini.

Godišnja nagrada REGIONALNI BIZNIS PARTNER, kreirana pre devetnaest godina (1995) sa ciljem da skrene pažnju javnosti i promoviše kompanije i institucije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima, čvrstim etičkim normama iskazujući dobre poslovne rezultate, izrasla je u prestižno poslovno i javno priznanje Regiona. Od 1995. godine CERTOP INTERNATIONAL HOLDING je prva Sertifikaciona kuća koja je osvojila ovu vrednu nagradu.

REGIONALNI BIZNIS PARTNER je potvrda poslovne uspešnosti i regionalne prepoznatljivosti, a dobitnicima je posebna čast, budući da kompanije same biraju i ocenjuju svoje poslovne partnere za koje smatraju da ispunjavaju 10 /deset/ postavljenih kriterijuma.

Ovo prestižno priznanje primio je Gospodin Dr. Roth Peter, Predsednik naše Holding Kompanije iz Mađarske, uz prisustvo GospodinaTibora Šandor, generalnog direktora Certop Srbije , dana 13. juna 2013. u hotelu Metropol Palace Beograd, u prisustvu ostalih laureata, naših poslovnih partnera, uglednih privrednika, predstavnika vlade, članova diplomatskog kora, predstavnika velikog broja medija i drugih uvaženih ličnosti iz javnog i kulturnog života u regionu.

Koristim priliku da se zahvalim svima Vama: na podršci, svestručnoj saradnji, što ste ostali verni poslovni partneri, saradnici i prijatelji CERTOP-u. Bez Vas, ovu nagradu Certop ne bi mogao da osvoji.

Primite moje čestitke sa najlepšim željama za dobro zdravlje i puno uspeha u daljem poslovanju!

S poštovanjem,

ŠandorTibor

Generalni direktor Certop Srbije

sa saradnicima iz Certopa