Solution in certification

ATS svečano uručio akreditaciju CERTOPu

Sertifikacionoj organizaciji Certop Co d.o.o. za sertifikacione usluge Kanjiža, članici Certop International Holding-a iz Budimpešte, je dana 15. decembra 2017. godine u Kanjiži, svečano uručena nacionalna akreditacija koja je međunarodno priznata od strane Akreditacionog tela Srbije (ATS).

Prof. dr Aco Janjićijević, v.d. direktora ATSa je predao akreditaciju g. Tiboru Šandor, generalnom direktoru Certopa Srbija, u prisustvu generalnog direktora Nacionalnog Akreditacionog tela Mađarske (NAH), g. Devecz Miklósa.

G. Janjićijević je izjavio da je Certop izuzetan sistem koji je svoju kompetentnost dokazao kroz ocenjivanje od strane ocenjivača ATS-a i na taj način zasluženo dobio akreditaciju, a kao telo za ocenjivanje usaglašenosti ima izuzetne rezultate svog poslovanja.

Takođe, svečanoj dodeli akreditacije Certopu prisustvovao je i g. Miloš Kravić, predsednik Skupštine opštine Kanjiža, koji smatra se kompanija Certop visoko rangirala u opštini Kanjiža, kao i u celoj Srbiji, a i okruženju. Takođe navodi da će organizacije koje se bave određenom proizvodnjom u okviru svoje delatnosti morati da uvedu i sertifikuju sistem kvaliteta, kako bi zaživeli kako na evropskom, tako i na svetskom tržištu.

Na kraju, obratio se i g. Tibor Šandor, generalni direktor Certopa Srbija koji je naveo da Certop izdaje međunarodno priznate sertifikate koji su prepoznatljivi u poslovnom svetu Evrope. Znak Akreditcionog Tela Srbije klijentima omogućava konkurentnost, kao i podizanje rejtinga, kako na domaćem, tako i ino tržištu. „Dobijanje svečane akreditacije od strane ATSa je velika čast i dokaz da stalno poboljšavamo svoj sistem, da konstantno radimo na unapređenju našeg poslovanja i da poštujemo sve što nam Evropa i novi standardi nameću kao zadatak, a uz to da svojim klijentima pružamo kvalitetne i sigurne usluge”, naveo je g. Šandor.

Akreditaciona tela Srbije i Mađarske ATS i NAH potpisali su u četvrtak, 14.12.2017. godine bilateralni sporazum o saradnji. Na radnom sastanku su konstatovani koraci već postojeće dugogodišnje saradnje, kao i projekcija predloga za Program saradnje dvaju tela u 2018. godini.

Preporučeni linkovi:

https://pannonrtv.com/rovatok/gazdasag/minoseg-szamit

https://www.youtube.com/watch?v=amic9uFuFmk