Solution in certification

Certop je dodelio preduzeću Deponija iz Podgorice svečani sertifikat ISO 9001:2015

Sertifikaciona kuća Certop je dodelila svečani sertifikat gradskom preduzeću Deponija iz Podgorice za Sistem menadžmenta kvalitetom po zahtevima međunarodnog standarda ISO 9001:2015.

Izvršni direktor Deponije, g. Arsenije Boljević, izjavio je da je ovo preduzeće dve godine vršilo pripremne aktivnosti kako bi se zadovoljili visoki standardi za dobijanje sertifikata ISO 9001:2015. On je istakao da je poslednje decenije uloženo preko 17 miliona evra u kapitalne investicije tako da je ovo sada jedan od najmodernijih sistema u regionu kada je u pitanju deponovanje i upravljanje otpadom.

Milorad Šibul, savetnik generalnog direktora sertifikacione kuće Certop, poručio je da je 
Deponija dokazala da su svi procesi usaglašeni sa najvišim svetskim standardima, a ovaj sertifikat je još jedan dokaz da je uspešno završila sertifikacioni proces i kao rezultat toga dobila međunarodno priznat sertifikat izdat od strane Certopa.

Izvor: cdm.me

Uručenje Certopovog svečanog sertifikata

images/2024_uskrs.png
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.