Solution in certification

Novosti

NOVO IZDANJE STANDARDA ISO/IEC 27001:2022
25.10.2022. godine objavljeno je nova, poboljšana verzija međunarodnog standarda ISO/IEC 27001:2022, koji zamenjuje standard ISO/IEC 27001:2013. Međunarodno definisani rok za tranziciju na novu verziju standarda je 3 godine, od datuma objavljivanja standarda.
Dalje
15 GODINA USPEŠNOG POSLOVANJA KOMPANIJE CERTOP
Kompanija CERTOP CO doo za sertifikacione usluge Kanjiža, osnovana 18. aprila 2006. godine, dokazala je svojim opstankom na ovako dinamičnom tržištu, kontinuitetom i kvalitetom rada, da je danas jedna od vodećih kuća u oblasti sertifikacije sistema menadžmenta na Centralnom i Jugoistočnom tržištu Evrope.
Dalje
IAF CertSearch - globalna baza podataka izdatih akreditovanih sertifikata
IAF CertSearch je globalna baza podataka izdatih akreditovanih sertifikata koju podržava IAF- International Accreditation Forum, sa ulogom čuvanja i validacije akreditovanih sertifikata izdatih širom sveta, sa ciljem da se obezbedi jedinstvena lokacija svih akreditovanih sertifikacija sistema menadžmenta
Dalje
SUSRET PROVERAVAČA CERTOPA
22. marta 2019. godine Certop je održao još jedan Susret vodećih proveravača, proveravača–kandidata i tehničkih eksperata u Kanjiži, na salašu „Tandari”.
Dalje
SUSRET PROVERAVAČA CERTOPA
10. novembra 2017. godine Certop Srbija je održao još jedan Susret vodećih proveravača, proveravača–kandidata i tehničkih eksperata u Kanjiži, na salašu „Tandari”.
Dalje
images/2024_uskrs.png
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.