Solution in certification

Sertifikacija sistema menadžmenta životnom sredinom (EMS) na osnovu standarda ISO 14001

Sertifikacija sistema menadžmenta životnom sredinom (EMS) na osnovu standarda ISO 14001

Osnovna namera Sistema upravljanja zaštitom životne sredine ili ISO 14001 je poboljšanje uticaja organizacija i pojedinaca na životnu sredinu na globalnom nivou.

“Ekološki menadžment” omogućuje organizaciji da reguliše uticaj na životnu sredinu skladištenjem i uklanjanjem otpada, smanjenjem prekomerne potrošnje energije i usklađivanjem sa ekološkim zakonima.

Efikasnim primenjivanjem sistema, definisani su zadaci i odgovornosti u vezi sa zaštitom i prevencijom zagađenja životne sredine prema društveno - ekonomskim potrebama.

ISO 14001 predstavlja balans između ekologije i ekonomije. Može se integrisati sa ostalim sistemima menadžmenta radi postizanja željenih ciljeva organizacije. Izazov nije samo pružanje kvalitetnih proizvoda i usluga, već i praktična primena ekološkog pristupa i ekološke svesti.

Dobijanje sertifikata potvrđuje da organizacija posluje na ekološki odgovoran način, u skladu sa relevantnim zakonima i da rezultati funkcionisanja odgovaraju domaćim i međunarodnim očekivanjima.

images/2024_uskrs.png
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.