Solution in certification

SUSRET PROVERAVAČA CERTOPA

10. novembra 2017. godine Certop Srbija je održao još jedan Susret vodećih proveravača, proveravača–kandidata i tehničkih eksperata u Kanjiži, na salašu „Tandari”.

Pored kvalitetnog druženja u prijatnom ambijentu, proveravači su mogli da čuju kompetentna izlaganja naših stručnih predavača, i da iznesu svoja iskustva i predloge. Susret je, kao i svake godine, otvorio generalni direktor sa novostima i izmenama u poslovanju u odnosu na poslednje okupljanje.

Pored tema o iskustvima iz procesa akreditacije, o pravdanju kompetencije vodećih proveravača, proveravača–kandidata i tehničkih eksperata, kao i o učestalim problemima u vezi sa izradom dokumentacije sa provere, svi prisutni su imali priliku da čuju interesantnu i veoma poučnu temu "Dopuna znanja iz domena Zakona i propisa iz oblasti PPZ i zaštite na radu", koju je prezentovao g. Ljubomir Knežević, direktor firme HORGAS-CONSULT d.o.o. iz Horgoša.

Nakon užitka u specijalitetima mađarske kuhinje, saradnici su imali kratak obilazak salaša, čime je i završen jednodnevni skup.

images/2024_uskrs.png
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bi funkcionalnost društvenih mreža funkcionisala, kao i za analizu prometa na web-lokaciji. Pročitajte više na tasteru "Podešavanje".
Sajt koristi kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa na sajtu.