Solution in certification

SUSRET PROVERAVAČA CERTOPA

Certop je 22. marta 2019. godine održao još jedan susret koji je okupio svoje vodeće proveravače, proveravače-kandidate i tehničke eksperte sa kojima imamo dugogodišnju uspešnu saradnju. Ovogodišnje okupljanje obeležila je retrospektiva ostvarenih aktivnosti nakon poslednjeg susreta, kao i najava događaja i aktivnosti koje očekuju proveravače, ali i klijente i ostale zainteresovane strane do kraja godine, o čemu je govorio generalni direktor, g. Tibor Šandor.

Kako bi se saradnici Certopa konstantno profesionalno usavršavali, organizovali smo nekoliko predavanja od kojih su neke teme bile: Promene u procesu sertifikacije na osnovu promena regulativnih dokumenata i zapažanja akreditacionog tela, kao i Prezentacija za proveru usklađenosti sa zakonskim zahtevima u skladu sa standardom ISO 45001:2018.

Nakon diskusije, kao i usaglašavanja i razmenjivanja stručnih mišljenja i iskustava, vreme smo posvetili medjusobnom druženju tokom obilaska salaša na kom je susret održan, kao i zajedničkom ručku gde su prisutni imali priliku da degustiraju specijalitete madjarske kuhinje.